Descarca oferta noastra aici!
Aveti posibilitatea de a COMANDA ONLINE cu livrarea la domiciliu dumneavoastra!!!

Modul de prepare a pastelor
Pentru un kilogram:
Utilizati o oala de minim 7 litri in care sa puneti la fiert 5 litri de apa la care adaugati 3 linguri de sare. In paralel puteti pregati si unul din sosurile pe care vi le recomandam. Cand fierbe apa puneti pastele si lasati sa fiarba in functie de timpul indicat pe ambalaj.
Strecurati, condimentati cu unul din sosuri si branza rasa (parmesan) dupa gust.

Sosurile recomandate de noi:
  1. TAGLIATELLE AL RAGU
  2. TAGLIATELLE AL 4 FORMAGGI
  3. PAPPARDELLE ALLA SALSICCIA
  4. PAPPARDELLE CU TON
  5. RAVIOLI BURRO E SALVIA
  6. RAVIOLI AI FUNGHI
  7. TORTELLINI ALLA BOSCAIOLA
  8. TORTELLINI FUME